Sve što trebate znati o poticajima

Sljedeći scenarij u svom salonu sigurno doživljavate barem jednom dnevno: frizura gotova, nokti savršeni, trepavice kao iz reklame – klijent ushićeno uzima novčanik u namjeri da plati uslugu i prilazeći vam, usput se ogledava u svim reflektirajućim površinama salona.

A onda surov prekid: „Pričekajte sekundu, molim Vas, da Vam ispišem račun!“

Ovisno o vašoj brzini ili slobodnim vremenu dan prije kada ste uspjeli vidno umorni ispisati i poštambiljati nekih 20ak listića unaprijed, ova radnja u oba slučaja klijentu traje predugo. O tome kako u doba digitalizacije ti mali i nezgrapni blokići iz „kamenog doba“ estetski sasvim sigurno narušavaju savršen interijer vašeg salona, nećemo ni govoriti. Zato ga i skrivate u ladici ili ispod pulta. Priznajte.

Kako od ove godine svi obveznici fiskalizacije – što se najviše odnosi na paušaliste – najkasnije do 1. srpnja moraju za izdavanje računa koristiti fiskalne blagajne, problem riješen.

Blokovi, žigovi i penkale, dok mušterija nervozno cupka nogom, odlaze u povijest, a svoj elegantni salon za masažu/frizure/nokte, sada konačno imate priliku modernizirati.

Javljaju se nova pitanja: koju fiskalnu blagajnu odabrati? Da li je sve to isto ili ima nekih razlika? Postoji li fiskalizacija namijenjena specifično uslugama koje obavljam? Otkuda krenuti?

Na gornja pitanja odgovorit ćemo vam u nekoliko idućih blogova uz predstavljanje Neosalon fiskalne blagajne koja je osmišljena ciljano za unaprjeđenje poslovanja frizerskih i kozmetičkih salona, salona za masaže, pedikuru, manikuru i slično.

Saznat ćete što sve trebate učiniti i što mi sve možemo učiniti za vas kako bi jednostavno i brzo izdavali račune. I ne samo to.

Neosalon fiskalna blagajna za salone nije samo fiskalna blagajna – osim izdavanja računa uz mnoštvo dostupnih i prilagođenih mogućnosti pomoći će vam voditi cjelokupno poslovanje salona što uključuje izradu kalendara rezervacija, liste čekanja i sve ono što je presudno za učinkovit rad jednog salona.

Jedini nedostatak Neosalona je što ćete frizure, masaže i ugradnju noktiju još uvijek morati odrađivati sami, ali to je ionako posao koji vas veseli.

Dok vi klijente činite lijepima i sretnima, Neosalon za vas prati sve zakonske promjene, ažurira i unaprjeđuje softver kako bi vam još bolje služio i uskače svaki puta kada negdje „zapne“.

Dugogodišnje i bogato iskustvo fiskalizacije tima koji stoji iza Neosalona, uz stalno osluškivanje potreba klijenata, čini život lakšim i jednostavnijim. To je ono što nas povezuje i upravo zato smo najbolji izbor za vas.