Pravilnik o privatnosti podataka

Načela poslovanja s privatnim podacima

Vaša privatnost nam je vrlo važna.

U nastavku se nalazi naš Pravilnik o Privatnosti, koji uključuje i pojašnjava ta načela.

 

Tko smo mi i što ovaj Pravilnik pokriva

Mi smo tvrtka Superius d.o.o. sa sjedištem u Puli koja radi na razvoju usluga za podršku poslovanju malih poduzetnika što uključuje fiskalnu blagajnu i druge usluge. Cilj nam je razviti tehnologiju koja vam pomaže u vašem poslu na način da se smanji količina administrativnog posla kako bi se vi mogli usredotočili na aktivnosti koje će dodati vrijednost vašem poslovanju i poboljšati uslugu vašim klijentima. Neosalon je naš brand kojim na tržištu plasiramo svoje usluge.  

Ovaj Pravilnik o Privatnosti Podataka odnosi se na vaše podatke koje prikupljamo kada koristite našu uslugu, bilo da se radi o mobilnoj ili web aplikaciji.

Kroz ovaj Pravilnik, koristit ćemo termin “usluge” kao zajednički naziv za našu web aplikaciju i mobilne aplikacije.

U nastavku je objašnjeno kako prikupljamo, koristimo i dijelimo vaše podatke, zajedno s opcijama koje imate u vezi kontroliranja tih podataka.

 

Informacije koje prikupljamo

Osobne podatke prikupljamo samo onda kada ih trebamo za pružanje usluga. Primjerice, kako bismo vam pružili pristup aplikaciji, komunicirali s vama ili poboljšali naše usluge.

Osobne podatke prikupljamo na dva načina: kada nam vi dostavite svoje podatke i automatski kroz korištenje naših servisa.

 

Informacije koje nam dostavite

Količina i vrsta informacija ovisi o kontekstu i načinu na koji koristimo informacije. Evo nekoliko primjera:

 

Informacije koje prikupljamo automatski

Na ovaj način prikupljamo informacije automatiziranim putem:

 

Kako koristimo podatke

Vaše podatke koristimo na sljedeći način:

 

Dijeljenje podataka

Mi ne prodajemo osobne informacije naših korisnika!

Informacije o korisnicima dijelimo samo u ograničenim okolnostima, koje su navedene u nastavku, uz odgovarajuće mjere zaštitite:

 

Sigurnost

Iako nijedna mrežna usluga nije 100% sigurna, ulažemo maksimalni trud u zaštitu vaših podataka od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništenja i poduzimamo razumne mjere za to. Koristimo odgovarajuće poslovne sustave i procedure kako bismo zaštitili osobne podatke koje nam dajete. Također koristimo sigurnosne postupke i tehnička i fizička ograničenja za pristup i korištenje osobnih podataka na našim poslužiteljima.

 

Opcije

Imate nekoliko opcija kontrole kad se radi o vašim podacima:

 

Ostale stvari koje biste trebali znati

Prijenos informacija

Superius pruža usluge na globalnoj razini. Osobni podaci mogu se prenijeti dobavljačima i trećim stranama, koji mogu uključivati internacionalne prijenose osobnih podataka zemljama čiji se zakoni o zaštiti podataka razlikuju od onih u zemljama članicama Europske unije. Pristupanjem aplikaciji ili korištenjem usluga ili pružanjem informacija na drugi način, pristajete na obradu, prijenos i pohranu podataka u Hrvatskoj i drugim državama.

Promjene Pravilnika o Privatnosti Podataka

Iako će većina promjena vjerojatno biti malena, Superius može s vremena na vrijeme mijenjati svoj Pravilnik o Privatnosti Podataka. Superius potiče posjetitelje da često provjeravaju ovu stranicu za bilo kakve izmjene u Pravilniku o Privatnosti Podataka. Ako dođe do izmjena, obavijestit ćemo vas (primjerice, dodavanjem izjave na našu web stranicu ili slanjem obavijesti putem e-pošte). Vaša daljnja upotreba usluga nakon bilo kakve promjene u ovom Pravilniku predstavljat će vaš pristanak na takvu izmjenu.

Tko je odgovoran za obradu osobnih podataka prikupljenih kroz naše usluge?

Tvrtka Superius  d.o.o., sa sjedištem u Puli, kontrolira obradu osobnih podataka prikupljenih u svrhu pružanja usluge.

U bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti pristup vlastitim podacima, izmjenu ili brisanje netočnih podataka, kao i ograničenje ili prigovor na obradu iz pravnih razloga, te pravo na prijenos podataka.

Da biste ostvarili ta prava, ažurirali svoje osobne podatke ili dobili odgovore na sva pitanja u vezi s obradom vaših osobnih podataka kroz našu uslugu, molimo da nas kontaktirate putem e – pošte info@neosalon.hr.

Pritužbe u vezi s obradom vaših osobnih podataka od strane Društva mogu se također uputiti nadležnom tijelu za zaštitu podataka u Hrvatskoj (AZOP).