Sve što trebate znati o poticajima

Imate taksi, posao vam je terenski (serviser ste, fotograf ili prodavač na terenu) ili radite na štandovima? Imamo dobru vijest za sve vas koji obavljaju svoju djelatnost u pokretu uz obvezu izdavanja računa – Neosalon je mobilna fiskalna blagajna s baterijom koja traje i traje i traje…doslovno danima! U paketu dobivate blagajnu s postoljem za punjenje, a kada vam zatreba, samo ju spremite u torbu i ponesite sa sobom.

Vaša mobilnost ni u kom slučaju nije ugrožena jer se na internet možete spajati preko podatkovne kartice bilo kojeg operatera ili svog mobitela. Neće vam trebati niti glomazni pisač priključen na stolno računalo, niti toner jer Neosalon u sebi sve to već ima ugrađeno.

Jedino ćete povremeno morati ubaciti pokoju novu rolicu papira koju možete kupiti u svakoj papirnici, a to isto radite i s kućnim pisačem – naime, kupujete papir kada se potroši.

Novi zakon o fiskalizaciji pogađa i one koji samo nekoliko mjeseci u godini obavljaju svoju djelatnost, tzv. sezonce, jer oni, kao što im samo ime govori, ostatak godine ne izdaju račune, niti koriste bilo koju dodatnu uslugu. Stoga, zašto platiti više?

Neosalon je idealna fiskalna blagajna za sezonce jer se usluga plaća samo u onim mjesecima u kojima se koristi. Drugim riječima, za one mjesece u kojima ne radite, nećete dobiti račun. Uz to, sve funkcionira tako jednostavno da nema potrebe za ponovnim prijavljivanjem ili odjavljivanjem u slučaju korištenja pauze.

Ovakav način poslovanja ne ide na ruku samo sezonskim djelatnostima, nego i svim ostalima koji primjerice koriste godišnji odmor od mjesec dana.

Spomenuli smo kako baterija s jednim punjenjem traje nekoliko dana – koliko točno, ovisit će o broju izdanih računa i dodatnim radnjama koje ćete koristiti, a dostupne su u sklopu ove blagajne. Naš savjet je da na kraju dana blagajnu stavite u punjač kako se ne bi dogodilo da se preračunate i na kraju ostanete bez „goriva“ kada vam je najpotrebnije.

Neosalon fiskalno rješenje „sve u jednom“ odlična je podrška vašoj slobodi kretanja i poslovanja.