Sve što trebate znati o poticajima

Proteklih dana imali smo povećan broj upita potencijalnih, ali i vlastitih korisnika koji su nas kontaktirali vezano uz tzv. nove EU uredbe i usklađivanje sa zakonskim promjenama vezanim uz njih pa smo sve nedoumice oko toga odlučili razjasniti putem našeg bloga. Problem je nastao jer su se počele pojavljivati obavijesti o novim certifikatima i nadolazećim promjenama EU regulativa i hrvatskih zakona vezano uz fiskalizaciju, a zapravo se radi o lažnoj uzbuni. Detaljnije informacije dajemo kroz odgovore na 3 pitanja.

1. Je li došlo do promjene nekih EU regulativa i sukladno tome hrvatskih zakona te pojave novih certifikata zbog kojih se nalaže kupnja novih fiskalnih blagajni?

Nije. Nikakvi novi certifikati nisu stupili na snagu, niti se spremaju neke nove regulative bilo na europskoj ili hrvatskoj zakonodavnoj sceni zbog kojih bi morali kupiti novu fiskalnu blagajnu.

2. Moram li kupiti novu blagajnu od svog pružatelja usluga fiskalizacije zbog nekompatibilnosti s novim certifikatima i nadolazećim novim regulativama?

Kao što smo već naglasili, nikakvi novi certifikati nisu u opticaju, kao ni nove zakonske regulative. Vaš pružatelj fiskalizacije trebao bi ažurirati postojeći program, a ne prisiljavati vas na kupnju novog uređaja. Ako to tehnički nije u stanju i ako smatrate da usluge koje dobivate nisu korektne, ovo je prilika da svoje probleme riješite na drugi način – promjenom pružatelja usluge.

3. Ako se odlučim promijeniti pružatelja usluge i odaberem Neosalon, ostvarujem li kakve pogodnosti?

Da. Neosalon je pogodan za sve djelatnosti, a za sve buduće korisnike Neosalona koji odluče promijeniti dosadašnjeg pružatelja usluga fiskalizacije, spremili smo brojne pogodnosti:

  • Akciju „Staro za novo“ kojom dobivate gratis podršku u trajanju od 6 mjeseci za ustupanje stare blagajne koja će se darovati u humanitarne svrhe,
  • Korisnici drugih fiskalnih rješenja – dodatne pogodnosti za Vas: gratis učitavanje cjenika i postavljanje sustava,
  • Isporuku unutar 24 sata.

Ne nasjedajte na nekorektne ponude s nejasnim uputama: odaberite fiskalnog partnera koji će vam maksimalno olakšati poslovanje i pružiti 100% podršku na transparentan i jednostavan način bez „dodatnih penala“.

Postanite dio zajednice koju prema provedenoj anketi čini 99% zadovoljnih korisnika!