Sve što trebate znati o poticajima

Bliži se toplije vrijeme, a time i početak turističke sezone. Za dio ljudi koji se bave sezonskim djelatnostima karakteristično je da su stalno u pokretu i na terenu, a kako bi zadovoljili sve zakonske odredbe fiskalizacije i izdavanja računa, potrebna im je mobilna fiskalna blagajna.
Funkcionalnosti pokretne fiskalne blagajne koje najviše ispunjavaju specifične uvjete sezonskih djelatnosti su:

  • izostanak ugovorne obveze
  • plaćanje usluge samo za mjesece u kojima se koristi
  • “sve-u-jednom”uređaj s ugrađenim pisačem, bez kablova
  • izdržljiva baterija s mogućnošću punjenja i u automobilu
  • mogućnost povezivanja na internet putem SIM kartice, mobilnog hotspota ili WiFi mreže
  • mogućnost rada i kad internetska veza nije dostupna, uz automatsku naknadnu fiskalizaciju čim se veza ponovo uspostavi
  • automatsko ažuriranje u skladu sa svim zakonskim promjenama.

Neosalon One mobilna fiskalna blagajna, koja već šestu sezonu slovi kao omiljeno rješenja hrvatskih poduzetnika s ocjenom korisnika 9,64, ispunjava sve gore navedene uvjete pa i više od toga.

Je li kupnja uređaja za fiskalizaciju obavezna?
Nije. Za one koji već imaju svoju vlastitu opremu, jedino što im treba je pouzdano programsko rješenje fiskalizacije. Zato smo razvili Neosalon Mini aplikaciju, koju možete koristiti ako posjedujete svoje računalo, tablet ili mobitel s pisačem te tako dodatno uštedjeti.

Neosalon mobilna fiskalna blagajna je bez ugovorne obveze, a mjesečna naknada u iznosu od samo 9,99 € + PDV, plaća se isključivo za mjesece u kojima se blagajna koristila, bez potrebe za odjavljivanjem i prijavljivanjem.
Uz odličnu korisničku podršku i brigu o svim promjenama zakonske regulative, kao i rad na stalnom usavršavanju i poboljšanju naših rješenja, vaš “jedini” zadatak je pripremiti se za uspješan početak ovogodišnje sezone u okviru djelatnosti kojom se bavite.

Za sve ostalo pobrinuti će se vaš Neosalon tim.

Više o Neosalon ponudi saznajte ovdje.

#fiskalizirajbezbrižno

Neosaon, prijatelj koji pomaže