Sve što trebate znati o poticajima

Svi mi znamo koliko je važna podrška – uz moralnu, ona prava konkretna nema cijene. Na tržištu postoji mnogo proizvoda i usluga, ali u većini slučajeva morate gubiti dragocjeno vrijeme surfajući uokolo u potrazi za dodatnim informacijama ili uputama o njima.

Zato smo mi odlučili objediniti sve na jednom mjestu i osnovati virtualnu zajednicu pod nazivom „Zajednica vlasnika salona i malih poduzetnika“.

Naša zajednica smještena je na adresi https://www.neosalon.hr/blog/ i tu je da pomogne svim korisnicima Neosalon fiskalne blagajne kao i onima koji traže dodatne poslovne informacije o fiskalizaciji na jednom mjestu.

Unutar ovog našeg virtualnog kutka objavljivat ćemo članke posvećene problematici fiskalizacije i poslovnim temama općenito, kao i tekstove koji će vam na jednostavan i edukativan način predstaviti naš jedinstveni proizvod, Neosalno fiskalnu blagajnu za salone i male poduzetnike.

Na jednom mjestu dobit ćete odgovore na pitanja o tome što trebate sve učiniti na putu do fiskalizacije, kako vam mi u tome možemo pomoći, koje su prednosti Neosalon fiskalne blagajne, što učiniti ako se želite prebaciti kod nas, a već imate sklopljen ugovor s nekim drugim i još mnogo toga.

Cilj nam je da naša zajednica bude interaktivna, odnosno da u suradnji s vama kreiramo njen sadržaj. Točnije rečeno, vi ste oni zbog kojih ova zajednica postoji, a mi smo ti koji ćemo kreativno i jednostavno pisanom riječju odgovarati na sve vaše dvojbe i sva vaša pitanja.

Isto tako, od ove zajednice očekujemo da bude neka vrsta „lakmus papira“ koji će nam pomoći da kontinuirano poboljšavamo svoj proizvod i osmišljavamo načine kako da kroz njega unaprijedimo vaše poslovanje.

Jer kao što smo rekli, Neosalon nije samo fiskalna blagajna i nije jednokratni proizvod koji prodajemo jer se promijenio zakon: Neosalon je sklop usluga koje vam želimo pružati dugoročno kako biste bili zadovoljni, a mi se uz vašu pomoć stalno razvijali.

Ova virtualna zajednica samo je još jedan od načina na koji to želimo postići u interakciji s vama jer vi točno znate koji su svakodnevni problemi s kojima se susrećete, a mi smo tu da ih otklonimo.

Dobrodošli i veselimo se zajedničkoj suradnji!