Sve što trebate znati o poticajima

Mnogim vlasnicima Neosalon blagajne je, osim kompaktnosti i prenosivosti, izuzetno važno da imaju stalan, neometan i brz pristup internetu kako bi se proces fiskalizacije i izdavanja računa odvijao nesmetano, bilo da posluju na terenu ili rade u stacioniranom prostoru.

Kako bi svojim vjernim korisnicima dodatno olakšao i pojeftinio poslovanje, Neosalon je u svoju ponudu uvrstio podatkovnu karticu s 3 GB prometa i ultra brzim internetom uz najpovoljnije uvjete na tržištu.

Drugim riječima, u Neosalonu od sada možete direktno naručiti i podatkovnu karticu, te tako sve što vam je potrebno za fiskalizaciju dobiti na jednom mjestu.

Cijena ove usluge plaća se za prvih 12 mjeseci unaprijed po akcijskoj cijeni s uključenim dodatnim popustom na već ionako najnižu cijenu na tržištu, te uz gratis uslugu dostave kartice. Nakon proteka godine dana naknada se dodaje na mjesečnu naknadu za redovne usluge Neosalona.

Na ovaj je način svim sadašnjim i budućim korisnicima Neosalona osiguran pristup trenutno cjenovno najpovoljnijem mobilnom internetu na tržištu, a uključeni paket od 3 GB više je nego dovoljan i za najzahtjevnije korisnike fiskalizacije.

U maniri Neosalona koji na prvo mjesto stavlja uslužnost i praktičnost, treba istaknuti kako će svi oni koji odaberu ovakav način pristupa internetu itekako znati cijeniti činjenicu da sve dobivaju ispisano na jednom računu bez nepotrebne birokracije, i sve to bez ugovorne obveze.

Dakle, prvu godinu plaća se 270 kn + PDV, a zatim  30 kn + PDV mjesečno.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 052/388-223 ili na e-mail: info@neosalon.hr