Sve što trebate znati o poticajima

U današnjoj internet globalizaciji, nema toga što se ne može pronaći na netu: od recepata, vijesti, poučnih članaka, zabavnih sadržaja i slično, a najveći napredak upravo je napravljen u području video objava.

U tom smislu, postoje video materijali koji će vas naučiti kako raditi u photoshop-u, kako ispeći savršenu voćnu tortu ili popraviti lanac na biciklu i sve to u nekoliko minuta, korak po korak. Video materijal postao je doslovno praktična primjena teksta s uputstvima gdje netko drugi pred vama radi upravo ono što vi trebate napraviti – profesionalci vas na jednostavan način uče biti „profesionalcima“.

Neosalon je u skladu s time na svojoj web stranici postavio kratke i jasne video upute pomoću kojih ćete vrlo brzo naučiti postaviti sustav, povezati se s internetom, izraditi jednostavne i složene račune, stornirati i kopirati račune i slično. Drugim riječima, pomoću priloženih video uputa naučit ćete kako funkcioniraju svi programi u blagajni i kako to izgleda u praksi.

Na taj način ove video upute pomažu postojećim korisnicima fiskalne Neosalon blagajne da se u vrlo kratkom vremenu i na vrlo efikasan i jednostavan način osposobe u radu te pružaju uvid u izgled i performanse blagajne onima koji su tek u potrazi za odgovarajućim rješenjem.

Jedan od najjačih aduta koje Neosalon pruža, odnosi se upravo na segment korisničke podrške: naš cilj je informirati postojeće i buduće korisnike Neosalon blagajne o svim novitetima i rješenjima mogućih problema kroz društvene mreže, blogove, telefonski i putem video uputa.

U tom smislu smo otišli i korak dalje pa su od sada svim korisnicima Neosalon fiskalne blagajne video upute dostupne i na zaslonu same blagajne!

Aplikaciju s uputama moguće je gledati na Neosalon uređaju i u verziji kada uređaj nije u potpunosti spreman za rad što olakšava upoznavanje sa samim radom i načinom funkcioniranja blagajne, te tako na licu mjesta možete direktno isprobati sve ono što vidite bez da pokrećete video upute na nekom drugom uređaju kao na primjer mobilnom telefonu ili računalu.

Ove upute vrlo su jednostavne i lako usvojive pa će se svi naši korisnici moći samostalno poigrati uređajem u testnom periodu i izvježbati i naučiti sve ono što im je potrebno kako bi jednostavno i lako ušli u sustav fiskalizacije.