Sve što trebate znati o poticajima

S ponosom vam predstavljamo našu novu web stranicu!
Nakon dugotrajnog procesa osmišljavanja, analiziranja, dizajniranja, kodiranja, programiranja, unošenja sadržaja i završnog prilagođavanja, napokon je gotova!

Ona je naš poklon vama, sadašnjim korisnicima naših usluga, budućim klijentima, ali i nama kao nagrada za 8-godišnji rad i stalno nastojanje da osiguramo najkvalitetniju ponudu na tržištu.

Ono što je novo na stranici je da smo je maksimalno pojednostavili; potrudili smo se osigurati što je moguće više informacija o uslugama i proizvodima koje imamo u ponudi te ju nadogradili besplatnim materijalima dostupnim za preuzimanje.

Neosalon brošuru koja obuhvaća našu kompletnu ponudu, sada možete preuzeti na stranici funkcionalnosti, a ekskluzivni vodič “7 ključnih pitanja pri odabiru fiskalne blagajne” dobivate na poklon prilikom prijave na naš newsletter. Ako još niste, savjetujemo vam da se prijavite jer ćete tako biti obaviješteni o bitnim zakonskim promjenama u svijetu fiskalizacije i novostima u našoj ponudi. Možete biti bez brige, nećemo vas preopteretiti jer šaljemo maksimalno jedan mail tjedno. Ako želite još informacija o promocijama i novostima, pratite nas na Facebooku.

Također smo htjeli da vam proces “Zatraži ponudu” bude ugodan, jasan i jednostavan, stoga smo ga podijelili u dva koraka. I dalje smo responzivni što znači da smo prilagođeni svim ekranima preko kojih nas pratite.

Veselimo se i nadamo se da ćete i vi uživati surfajući našim novim stranicama, bilo da ste u potrazi za našim uslugama ili se jednostavno želite informirati.
Za sve detalje rado vam stojimo na usluzi!

Vaš Neosalon tim

#fiskalizirajbezbrižno