Sve što trebate znati o poticajima

Kao što sam naslov govori, Neosalon je fiskalna blagajna i za one najzahtjevnije – u prvom redu se to odnosi na one među vama koji žele potpunu jednostavnost korištenja bez ikakvih kompliciranih uputstava ili potrebe za informatičkim znanjem.

Upravo je lakoća korištenja glavna karakteristika Neosalona, ali pri tome ne treba smetnuti s uma slijedeće: iako je jednostavan za korištenje, istovremeno je bogat sadržajem.

Znači, brzo ćete shvatiti kako se s njim radi, a nakon toga ćete ostati zadivljeni kojom brzinom ispisuje račune uz činjenicu kako za ispis nije potrebno imati pisač. On to već ima u sebi.

I ne samo to: Neosalon, osim funkcionalnosti, posjeduje i ljepotu, na raspolaganju vam je svakog trenutka, stane vam u ruku, ima velik i pregledan ekran, siguran je i baterija mu traje vrlo dugo.

Ne treba vam nikakva žica kako bi s njim bili u kontaktu, već ga slobodno možete koristiti šetajući salonom i pokazivati klijentima bez srama jer za vezu s internetom koristi podatkovnu karticu ili bežičnu mrežu.

Kada spominjemo sigurnost, važno je napomenuti dvije stvari: izdavanje računa kod Neosalona uvijek je u skladu s aktualnim zakonskim propisima, a svi vaši podaci automatski se pohranjuju u oblak. Ne onaj na nebu, ali na nebeski jednostavan način bez potrebe za vašim uplitanjem. Gubitkom internet veze izdavanje računa se ne prekida, a nakon što se otkloni smetnja, fiskalizacija se odvija automatski.

Svi oni koji su barem jedanput izgubili dragocjene kontakte iz mobitela ili bili u situaciji kada im „nisam znao/znala“ nije bilo ni od kakve koristi, nego baš suprotno, znat ćete o čemu govorimo i koliko je to važno.  Ovdje nije na odmet spomenuti novčane kazne za obrtnike koje se kreću u iznosu od 5.000,00 kn – 300.000,00 kn u slučaju kada sustav ne radi kako treba ili se vi njime ne služite na odgovarajući način.

Uz sigurnost, spomenut ćemo još nešto bez čega sve ovo gore ne može glatko funkcionirati: dokazana tehnologija.  Iza Neosalona stoji tehnologija koja je do sada fiskalizirala više od 15 milijuna računa za tisuće klijenata u Hrvatskoj, Sloveniji i Češkoj.

Odabirom Neosalon fiskalne blagajne, odabrali ste bezbrižno i jednostavno izdavanje računa u privlačnom paketu, ali i puno više od toga: dobili ste mogućnost unaprijediti vlastito poslovanje. O tome nešto više u idućim blogovima.