Sve što trebate znati o poticajima

Obveznicima fiskalizacije u posljednje vrijeme stiže obavijest od strane Porezne uprave da će 01.04. stupiti na snagu nova verzija Tehničke specifikacije sukladno izmjenama Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 121/19). Izmjene su vezane za provođenje postupka fiskalizacije izdavanja računa za prateći dokument i to za one obveznike fiskalizacije koji se odluče ili koji imaju poslovnu potrebu izdavanja pratećih dokumenata. Pod pratećim dokumentima u Neosalon fiskalnoj blagajni podrazumijeva se izrada ponuda.

Korisnici Neosalon fiskalne blagajne ne moraju brinuti o gore navedenim promjenama jer Neosalon prati sve zakonske promjene i automatski ažurira program sukladno njima.

Drugim riječima to znači da svi korisnici Neosalon fiskalnih blagajni mogu po tom pitanju mirno spavati jer je ova obavijest za njih isključivo informativnog karaktera s obzirom da naša služba vrijedno radi svoj posao kako biste vi bez ograničenja mogli obavljati svoj.

Moramo istaknuti da je zakonska odgovornost svakog pružatelja usluga korisnicima osigurati usklađivanje sa zakonskim promjenama, a Neosalon je i ovdje korak ispred – svoje vjerne korisnike unaprijed informativno obavještava o svim nadolazećim promjenama kako ne bi gubili vrijeme na pozive i slanje upita elektronskom poštom.

Neosalon brine o vama i čini poslovanje bezbrižnim i boljim!