Sve što trebate znati o poticajima

Ovog proljeća cvjeta i Neosalon ponuda! Osim što je Neosalon najpovoljnija fiskalna blagajna bez ugovorne obveze, funkcionalnosti ove blagajne dobivaju pojačanje. Od svibnja vam spremamo nekoliko noviteta od kojih će i vaše poslovanje procvjetati.

Kartično poslovanje

Najveća je novost da uvodimo mogućnost beskontaktnog kartičnog plaćanja na novim i na nekim postojećim Neosalon uređajima. U prodaju uvodimo novu prijenosnu fiskalnu blagajnu koju će postojeći Neosalon korisnici moći kupiti po povoljnijoj cijeni. Ova fiskalna i POS blagajna ujednom ima integriranu takozvanu ‘Soft Pos’ opciju beskontaktnog kartičnog plaćanja, čime ova mobilna blagajna postaje sve-u-jednom uređaj još više nego prije.

Korisnička podrška za uslugu kartičnog plaćanja uvelike ostaje u ovlasti Neosalona, uključujući asistenciju kod ugovaranja i početka korištenja usluge. To znači da će korisnici i dalje imati osiguranu cjelovitu podršku na jednom mjestu.

Sigurni smo da će ova nova mogućnost Neosalon mobilne fiskalne blagajne puno značiti našim korisnicima, ali i njihovim klijentima. Pokazalo se da kartično poslovanje povećava promet, a odabirom naše ponude nije potrebna dodatna oprema poput terminala za provođenje kartičnih transakcija, a naknade po platnoj transakciji su vrlo niske. Usluga kartičnog plaćanja nema ugovornu obvezu pa je korisnik može deaktivirati u svakom trenutku ako mu se pokaže nepotrebnom.

Akcije Staro za novo i Popust za vjernost

Postojeći Neosalon korisnici imaju posebnu pogodnost pri kupnji nove blagajne s mogućnošću kartičnog poslovanja. Sve zainteresirane korisnike molimo da se jave korisničkoj podršci navodeći model uređaja koji trenutačno koriste te ćemo im poslati najbolju ponudu za njihovu situaciju, za neke modele predvidjeli smo čak i mogućnost otkupa dosadašnjeg uređaja.

Uz ove akcije, vjerni Neosalon korisnici će s minimalnim ulaganjem dobiti najmoderniju i najpovoljniju fiskalnu blagajnu s mogućnošću kartičnog plaćanja te već prepoznatljivo pouzdanu Neosalon uslugu. Akcije traju do 31. svibnja 2023. ili do ispunjenja otkupne kvote.

Najam

Iz Neosalona stiže još jedan novitet, a to je mogućnost najma nove POS blagajne. Najam traje minimalno 6 mjeseci, a jamstvo na uređaj nije ograničeno te vrijedi i nakon isteka jamstvenog roka što znači da u slučaju kvara opreme Neosalon osigurava drugi uređaj bez ikakvog troška za korisnika. Opcija najma omogućuje korisniku da isproba kartično poslovanje bez inicijalne investicije i uz mogućnost prekida usluge kartičnog plaćanja i prije isteka minimalnog trajanja najma.

Neosalon – prijatelj koji pomaže.