Sve što trebate znati o poticajima

U posljednje vrijeme obveznicima fiskalizacije stiže obavijest kako će 21. svibnja 2020. isteći valjanost poslužiteljskog certifikata Porezne uprave cis.porezna-uprava.hr koji se koristi i u produkcijskoj okolini sustava fiskalizacije.

Što se tiče gore navedenih promjena i korisnika Neosalon fiskalne blagajne, ovim putem ističemo kako Neosalon prati sve zakonske promjene i automatski ažurira program sukladno njima.

Drugim riječima to znači da svi korisnici Neosalon fiskalnih blagajni mogu po tom pitanju mirno spavati jer je ova obavijest za njih isključivo informativnog karaktera s obzirom da naša služba vrijedno radi svoj posao kako biste vi bez ograničenja mogli obavljati svoj.

Ovim ističemo da je zakonska odgovornost svakog pružatelja usluga korisnicima osigurati usklađivanje sa zakonskim promjenama, a Neosalon je i ovdje korak ispred – svoje vjerne korisnike unaprijed informativno obavještava o svim nadolazećim promjenama kako ne bi gubili vrijeme na pozive i slanje upita elektronskom poštom.

Za sve ostale obveznike fiskalizacije prenosimo obavijest kako će javni ključ novog certifikata moći početi preuzimati prije njegove zamjene, od 30. travnja 2020. godine kroz FINA tražilicu certifikata (https://rdc.fina.hr/certificate-search/) ili na Internet stranici Porezne uprave.

Neosalon brine o vama i čini poslovanje boljim!