Sve što trebate znati o poticajima

U posljednje vrijeme obveznicima fiskalizacije stiže obavijest kako će se 08. studenog 2018. prema zakonskoj regulativi EU izvršit zamjena aplikacijskog certifikata Porezne uprave pod nazivom Fiskalcis novim produkcijskim certifikatom koji će imati dulji serijski broj i različit DN od postojećeg certifikata.

Što se tiče gore navedenih promjena i korisnika Neosalon fiskalne blagajne, ovim putem ističemo kako Neosalon prati sve zakonske promjene i automatski ažurira program sukladno njima.

Drugim riječima to znači da svi korisnici Neosalon fiskalnih blagajni mogu po tom pitanju mirno spavati jer je ova obavijest za njih isključivo informativnog karaktera s obzirom da naša služba vrijedno radi svoj posao kako biste vi bez ograničenja mogli obavljati svoj.

Ovim ističemo da je zakonska odgovornost svakog pružatelja usluga korisnicima osigurati usklađivanje sa zakonskim promjenama, a Neosalon je i ovdje korak ispred – svoje vjerne korisnike unaprijed informativno obavještava o svim nadolazećim promjenama kako ne bi gubili vrijeme na pozive i slanje upita elektronskom poštom.

Za sve ostale obveznike fiskalizacije prenosimo obavijest kako će javni ključ novog produkcijskog certifikata biti dostupan za preuzimanje od 09. listopada 2018. kroz FINA tražilicu certifikata https://rdc.fina.hr/certificate-search/ ili na Internet stranici Porezne uprave.

Neosalon brine o vama i čini poslovanje boljim!