Sve što trebate znati o poticajima

Početak poslovanja uvijek je financijski zahtjevan jer ulažemo vlastite novce, nerijetko svoju ušteđevinu, u pokretanje svog biznisa. Hoće li naš plan uspjeti? Hoće li ideja zaživjeti? Hoćemo li vratiti uloženo? Samo u neka pitanja kojima se poduzetnici koji tek kreću u poslovne vode svakodnevno bave.

Kada je financijsko ulaganje u pitanju, čini se kako troškovima nema kraja. Ipak osnovne stvari za rad, poput fiskalne blagajne, treba nabaviti, no do nje se može i na jeftiniji način. Naši savjeti su sljedeći: vodite računa o tome što dobivate za svoj novac, a posebno obratite pažnju na to ima li kakvih skrivenih troškova poput pologa, koliko traje jamstvo, postoji li ugovorna obveza i sl. Evo što savjetujemo.

 

Koja je fiskalna blagajna najpovoljnija?

Najpovoljnija fiskalna blagajna je ona koja pruža najviše mogućnosti za vaš novac. Baš zato mnogi poduzetnici vole Neosalon fiskalnu blagajnu. Osim što je mobilna, mala i kompaktna te ne zauzima puno mjesta na pultovima, jednostavna je za korištenje i omogućava kompletno vođenje administracije na jednom mjestu. Drugim riječima, nije potrebno ulagati u dodatne programe, niti opremu.

Za ispisivanje računa potreban je printer. Mnoge ga fiskalne blagajne nemaju u sebi ugrađene pa je poduzetnicima kupnja dodatnog uređaja dodatan trošak. S Neosalonom to nije slučaj jer je printer ugrađen u sam uređaj, a omogućeno je i slanje računa emailom.

Uz to, Neosalon dolazi i kao fiskalna blagajna i POS uređaj u jednom te omogućava kartično plaćanje, što znači da nije potrebno nabavljati zaseban POS terminal. Još jedna ušteda!

 

Najam kao opcija uštede

Jedan od načina uštede prilikom pokretanja poslovanja jest najam opreme nužne za rad. Fiskalna blagajna jedan je uređaj bez kojeg nećete moći krenuti s poslovanjem pa je dobro znati koje troškove nosi sa sobom, ali i koje uštede nudi. 

Kad smo pripremali ponudu za male poduzetnike, posebno smo mislili i na one koji tek kreću s radom. Stoga smo omogućili i najam Neosalon fiskalne blagajne

Uz trenutnu uštedu, jer nije potrebno odvojiti veći iznos za kupnju, najam Neosalon mobilne fiskalne blagajne nudi i druge povoljnosti:

  • Nije potreban polog. Za jednostavniji, brži i manje financijski zahtjevan početak. 
  • Dobivate trajno jamstvo. Dokle god traje najam, dobivate zamjenski uređaj u slučaju kvara. 
  • Osigurani ste protiv svih rizika. U slučaju krađe ili loma uređaja plaćate samo polovicu vrijednosti uređaja.
  • Minimalno trajanje najma je samo 6 mjeseci.
  • Možete unajmiti i više blagajni ako za tim imate potrebe. 

 

Minimaliziranje početnih troškova

Ako u početku poslovanja želite što je više moguće smanjiti troškove, najam fiskalne blagajne je odlična opcija. Pa prije nego idete posuđivati novce od obitelji i prijatelja za veća ulaganja, istražite opciju najma kako bi vaš početak poslovanja bio jednostavniji, brži i manje financijski zahtjevan. 

# Najam fiskalne blagajne

Na početku ste poslovanja i želite maksimalne uštede?