Sve što trebate znati o poticajima

Imati sve što je potrebno za što bolju efikasnost i produktivnost poslovanja na jednome mjestu, jedna je od bitnijih stvari svakog poduzetnika. Neosalon se kroz godine specijalizirao i postao lider s rješenjem za fiskalnu blagajnu koja omogućava nesmetan rad, bez potrebe za dodatnim uslugama. 

Što to znači imati Neosalon?

Imajući konstantno virtualnog savjetnika za administraciju, internet u “džepu”, vi možete biti bez briga i razmišljanja jeste li u skladu sa zakonom jer uz Neosalon mi brinemo za vas.

Obzirom da je naša usluga olakšala poslovanje više od 10 000 korisnika u Hrvatskoj prihvatili smo zadatak da napravimo isto za susjedne zemlje, Sloveniju i Italiju.

Italija je novi teritorij u koji smo nedavno kročili, teritorij koji želimo upoznati s našim svestranim rješenjem, tal. registratore di cassa telematico, rješenjem kojeg mogu koristiti sve generacije, bez obzira na tehničku spretnost.

Neosalon se u Italiji i Sloveniji predstavlja kao Marketino, asocirajući na to da s uređajem i uslugom koju pružamo imate sve na jednom mjestu, baš kao u vašoj obližnjoj i najdražoj tržnici (tal. mercato).

To su samo neka od tržišta na kojima Marketino želi ostaviti utisak jer svako tržište želi imati uređaj spreman za uporabu – “plug & play”, uređaj koji nema dodatne kablove i žice, već je bežičan, ima dugotrajnu bateriju i razmišlja umjesto vas na način da na kraju mjeseca automatski pošalje izvješće i vašem knjigovođi.

Ono čime se posebno ponosimo način je komunikacije i pružanje usluga našim klijentima. Koliko puta vas je neka podrška toliko oduševila da ste poželjeli ostaviti pozitivnu recenziju?

Sudeći po našim portalima, oduševili smo na tisuće korisnika!