Novosti

Besplatno ažuriranje Neosalon fiskalne blagajne za ispis QR koda

Prema izmjenama i dopunama Pravilnika Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom od 1. siječnja 2021. na izdanim se fiskaliziranim dokumentima mora dodati i ispis QR koda.

Koliko će vas to koštati? Postupak nadogradnje te cijena istog ovisi o proizvođaču ili održavatelju vašeg programskog rješenja. Neosalon se i u ovom slučaju pobrinuo da naši korisnici ažuriranje dobiju potpuno besplatno.

Pročitajte više

Imate tvrtku koja posluje u Italiji ili Sloveniji? Marketino je rješenje za vas!

Imati na jednom mjestu sve što je potrebno za što bolju efikasnost i produktivnost poslovanja jedna je od bitnijih stvari svakog poduzetnika. Neosalon se kroz godine specijalizirao i postao lider s rješenjem za fiskalnu blagajnu koja omogućava nesmetan rad, bez potrebe za dodatnim uslugama. 

Što to znači imati Neosalon?

Pročitajte više

Ističe aplikacijski certifikat Porezne uprave no korisnici Neosalona ne trebaju brinuti

Sigurno ste već dobili obavijest od strane Porezne uprave da ističe aplikacijski certifikat i pitate se što vi trebate učiniti?

Odgovor je kao i do sada – ništa, jer Neosalon brine o vama! 

Sukladno regulativi EU dana 8. listopada  2020. godine ujutro u 5:00 sati izvršiti će se zamjena aplikacijskog certifikata Porezne uprave Fiskalcis novim certifikatom.

Pročitajte više

Akcija Pomozimo zajedno uspješno završena: podijeljeno je 6000 maskica

Sa zadovoljstvom javljamo da smo akciju Pomozimo zajedno uspješno priveli kraju te podijelili 6000 maskica sugrađanima kojima su maskice najpotrebnije! 

Pročitajte više

Krojačice i krojači, korisnici Neosalona, pomozimo zajedno!

Dragi korisnici i prijatelji Neosalona, 

u teškoj situaciji poput ove u kojoj se trenutno nalazimo, svatko ima dužnost pomoći u okviru svojih mogućnosti, a mi u Neosalonu smo osmislili način na koji zajedno možemo pomoći najugroženijim društvenim skupinama.

Pozivamo sve krojačke salone, korisnike Neosalona da se odazovu akciji šivanja zaštitnih maski koju će Neosalon financirati u količini od najmanje 5.000 komada.

Pročitajte više

Uvodi se fiskalizacija pratećih dokumenata

U Narodnim novinama je objavljen Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, a novost je da će se od 1. travnja 2020. morati fiskalizirati i prateći dokumenti (ponude, narudžbe, predračuni i sl).

Pročitajte više
1234567891011»